header banner
Default

Na haar relatie met Hailey Bieber en Kylie Jenner, neemt Selena Gomez een pauze van sociale media


Entertainment

Ze mag dan misschien de meest gevolgde vrouw zijn op Instagram, toch heeft Selena Gomez (30) besloten een pauze te nemen van social media. "Ik ben inmiddels 30, het is een beetje stom", kondigt de 'Only Murders in the Building'-ster haar vertrek aan via TikTok nadat fans voor de zoveelste keer speculeren over een vete tussen haar en Hailey Bieber (26).

"Ik ben inmiddels 30, het is een beetje stom"

Alle drama begint als deze week een oudere video van Hailey Bieber viral gaat waarin ze een 'kotsgebaar' maakt als het gaat over de muziek van Taylor Swift. En dan ben je bij Selena aan het verkeerde adres, want de voormalig Disney-ster is dikke vriendinnen met Tay. Veel fans van Taylor nemen het voor de zangeres op in de comments van de video, onder wie Selena, die schrijft: 'Sorry hoor, maar Taylor is en blijft de beste.'

Lees ook: Selena Gomez opnieuw meest gevolgde vrouw op Instagram

Leef en laat leven. Maar nee, want dan is er ook nog het feit dat Hailey en haar goede vriendin Kylie Jenner Selena deze week belachelijk maken nadat de Wizards of Waverly Place-actrice op Instagram vertelt dat ze per ongeluk haar wenkbrauwen te veel heeft gelamineerd. Nog geen drie uur later deelt de Jenner-telg op haar Instagram een reeks stories waarbij ze overdreven haar wenkbrauwen showt met daarbij de tekst: 'This was an accident?' Ook is in haar verhaal een screenshot van haar en Haileys wenkbrauwen te zien terwijl ze aan het FaceTimen zijn.

@devotedly.yours

I could be reaching, but it definitely feels like Kylie Jenner’s IG stories were towards Selena Gomez. Especially the screenshot of her facetime call with Hailey Bieber. This feels very HS

♬ original sound - Nuha

En dat is genoeg voor alle fans om weer volop te speculeren over de vermeende vete tussen de vrouw van Justin Bieber (Hailey) en zijn ex-vriendin (Selena). Hoewel hun relatie al jaren tot het verleden behoort, is de controverse tussen Justin, Hailey en Selena nooit ver. Toch is deze keer voor Selena de maat vol en besluit ze om afstand te doen van 'dit alles'. "Maar ik hou heel veel van jullie en zal jullie vroeg of laat weer terugzien. Nadat ik even een pauze heb genomen van alles", besluit ze tijdens een TikTok-live.

'Nooit bewijs dat Selena Gomez en Hailey Bieber ruzie hadden'

VIDEO: Selena Gomez SLAMS ‘Unnecessary’ Drama With Kylie Jenner and Hailey Bieber
Entertainment Tonight

03:09

Lees ook: Selena Gomez verklaart gewichtstoename: 'Ben liever gezond'

Eerder deze maand noemt de actrice, die onlangs na vier jaar afwezigheid weer online terugkeert, social media nog 'tijdverspilling' en vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair dat ze een assistent heeft die voor haar haar social media doet. "Mensen kunnen me lelijk of dom noemen en ik heb zoiets van: wat dan ook. Maar deze mensen schrijven paragrafen die zo specifiek en gemeen zijn. Ik had constant angst... ik kon het niet meer. Het was zonde van mijn tijd."

Sources


Article information

Author: Heather Dunn

Last Updated: 1703628722

Views: 745

Rating: 3.7 / 5 (39 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Heather Dunn

Birthday: 1932-05-08

Address: 22801 Michael Stream Suite 991, Carolhaven, KS 69567

Phone: +3536587847122427

Job: Electrician

Hobby: Hiking, Crochet, Stamp Collecting, DIY Electronics, Running, Skydiving, Bird Watching

Introduction: My name is Heather Dunn, I am a steadfast, variegated, dazzling, lively, vivid, forthright, cherished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.