header banner
Default

Instappen bij de presale van Bitcoin Minetrix kopen 2023


Dankzij de hoge kosten is Bitcoin mining voor veel gewone investeerders onmogelijk geworden. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) wil hier een einde aan maken: dit nieuwe crypto platform kent namelijk een revolutionair Stake-to-Mine mechanisme. Lees in dit artikel hoe ook jij Bitcoin Minetrix kopen kan en zelf kunt beginnen met Bitcoin mining.

De belangrijkste aspecten van de Bitcoin Minetrix Presale

VIDEO: NEW Bitcoin Minetrix is the next big HYPE?! Insane 9250% APY!! Easy Tutorial How To Buy On Presale!
Alessandro De Crypto

Dit zijn de belangrijkste aspecten van de Bitcoin Minetrix presale:

  • Bitcoin Minetrix is het eerste stake-to-mine crypto project
  • Investeerders kunnen tokens staken om mining power te genereren
  • Zonder dure apparatuur kun je een passief BTC inkomen verkrijgen
  • Op de aankoop van BTCMTX tokens na, zijn er geen extra kosten aan mining verbonden
  • Bitcoin Minetrix levert een grote mate van veiligheid
  • Tokens staken levert APY op, maar ze zijn ook op de exchanges te verhandelen

Disclaimer: cryptocurrency’s zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

BTCMTX kopen – Een uitleg voor beginners

VIDEO: SHOULD YOU STILL BUY BTCMTX?🚨 (Bitcoin Minetrix Presale Review)
Cilinix Crypto

bitcoin minetrix kopen 1

Door onderstaande stappen te volgen kun je eenvoudig en snel Bitcoin Minetrix kopen tijdens de huidige presale.

Stap 1: Download een crypto wallet

VIDEO: How to Buy Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) - Easy Guide
Crypto World Daily

Voordat je $BTCMTX tokens kunt kopen, zul je een crypto wallet moeten hebben waarop ERC-20 tokens gebruikt kunnen worden.

MetaMask is een voorbeeld van een veelgebruikte Web3 wallet. Omdat MetaMask bruikbaar is op meerdere chains, een hoge functionaliteit kent en bovendien zeer goed beveiligd is, nemen we deze wallet als voorbeeld. Er zijn echter tientallen goede wallets, waaronder ook Trust Wallet, Phantom en Exodus die je kunt gebruikt om $BTCMTX te kopen. Bekijk hier de beste crypto wallets.

bitcoin minetrix kopen metamask

MetaMask is te gebruiken op een desktop computer, maar ook als app of als browser extension. Maak een account aan (kies voor een sterk wachtwoord, dus niet ‘Welkom123’), en stort geld in je wallet.

Stap 2: Koop Ethereum of USDT

VIDEO: Bitcoin Minetrix New 10x Potential Presale!? How BTCMTX Will Help People Mine Bitcoin
Jacob Crypto Bury

Wanneer je crypto wallet opgezet is, is het tijd om tokens te kopen. Om Bitcoin Minetrix te kopen kun je betalen met Ethereum en Tether. Daarom is het zaak om eerst één van deze tokens aan te schaffen. Een andere optie om Bitcoin Minetrix te kopen is door een kaartbetaling te doen – hier komen we later op terug.

Ethereum is de meest logische keuze omdat deze gebruikt wordt om transactiekosten (gas fees) te betalen op het moment dat de aankoop wordt gedaan.

Op MetaMask is het mogelijk om direct Ethereum te kopen. Het kan wel enkele minuten duren voordat de overschrijving bevestigd is.

Stap 3: Connect je wallet op de BTC Minetrix presale website

VIDEO: Bitcoin MineTrix Presale Live | Cloud Mining Presale | Start BTC Mining Now | 100X Project
Crypto Boy

Met een goedgevulde crypto wallet is het tijd om je naar de Bitcoin Minetrix website te begeven. Klik op de oranje knop met ‘verbind wallet’. Selecteer vervolgens MetaMask (of het door jou gekozen alternatief) en volg de verschillende stappen die op jouw scherm verschijnen.

bitcoin minetrix kopen wallet verbinden

Stap 4: BTCMTX kopen

VIDEO: 5 CRYPTOCURRENCIES OM TE KOPEN IN DECEMBER 2023!! 🚀🚀
Corné Marchand

Met een gekoppelde wallet kun je Bitcoin Minetrix tokens kopen. Je kunt op het centrale menu kiezen voor de currency waarmee je wilt betalen.

Vul in of je voor ETH, USDT of een kaartbetaling gaat en vul het aantal tokens in dat je wilt kopen, óf het bedrag dat je uit wilt geven. Zorg dat je genoeg ETH overhoudt om de ‘gas’ te betalen, zo’n 0,015ETH zou ruim voldoende moeten zijn. Ook is het vereist om minimaal $10 in te leggen.

bitcoin minetrix kopen in presale

Je kunt ervoor kiezen om je tokens direct te staken – en hiermee een mooie APY te verdienen. Je kunt er ook voor kiezen om de tokens te kopen zonder deze direct vast te zetten.

Na de aankoop verschijnt er een venster van MetaMask dat jou verzoekt de gas fees te accepteren. Zodra de transactie afgerond is, ontvang je hiervan bericht.

Stap 5: Verdien Bitcoin Minetrix staking rewards

VIDEO: Mijn top 7 Beste Crypto investeringen voor 2024 | Welke Crypto's kunnen gaan stijgen?
Elroy Ryon - Crypto & Investeren

Je kunt er elk moment voor kiezen om je tokens met smart contracts vast te zetten. Tijdens de presale zijn de eerste investeerders al begonnen met het staken van de token. Het dynamische beloningspercentage ligt op het moment van schrijven op 160% per jaar.

Stap 6: Claim jouw Bitcoin Minetrix tokens

VIDEO: The 5 Best Crypto Launchpads To Get Early Acces In Altcoin Presales
The Fomo Factory

Aan het eind van de presale krijgen vroege investeerders de mogelijkheid om hun tokens te claimen. Dit wordt voorafgegaan door een TGE, een ‘Token Generation Event’, wat een beetje vergelijkbaar is met het slaan van een munt of het drukken van papiergeld.

Op het moment dat tokens geclaimd kunnen worden, zal een knop met ‘claim tokens’ op de website verschijnen. Door de token te volgen op social media, bijvoorbeeld op Telegram, ben jij altijd op de hoogte van het nieuws rondom Bitcoin Minetrix.

Disclaimer: cryptocurrency’s zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Wat is Bitcoin Minetrix?

VIDEO: Super Early Crypto Millionaire Opportunity l Unreleased Altcoins 🚀
Altcoin Buzz

Bitcoin Minetrix is het eerste stake-to-mine veelbelovende crypto project ter wereld, waarmee het mogelijk is om al vanaf $10 een crypto miner te worden.

Tijdens de presale, die nu nog loopt, werd al meer dan $3,5 miljoen opgehaald voor dit bijzondere project, dat voor een ware revolutie moet zorgen binnen de cloud mining sector in de cryptowereld.

Stake-to-Mine

VIDEO: I mined Bitcoin for 9 months. Was it worth it??
Your Friend Andy

Staking en mining zijn twee populaire manieren om een passief inkomen te genereren binnen de cryptowereld, maar Bitcoin Minetrix is het eerste project dat beide mogelijkheden combineert.

Traders die Bitcoin Minetrix kopen kunnen namelijk hun tokens staken en op deze manier cloud mining power en hashrate genereren, waarna BTC (de échte) als beloning in hun wallet gestort wordt.

bitcoinminetrix twitter bitcoin mining - bitcoinmagazine

Het minen van Bitcoin wordt steeds duurder: hoge energiekosten en dure apparatuur zorgen ervoor dat het voor een zelfstandige Bitcoin miner nauwelijks te doen is. Uit onderzoek blijkt dat het minen van 1BTC voor een enkel individu gemiddeld $42.000 kost – meer dan de huidige prijs van 1 Bitcoin! Bovendien zorgen grote mining hallen (waar duizenden computers dag en nacht staan te ronken) voor de nodige klimaatschade.

Bitcoin Minetrix kan gezien worden als een samenwerking tussen duizenden verschillende kleine miners. Door de Bitcoin Minetrix tokens te staken worden cloud mining credits gegenereerd. Deze (niet verhandelbare) tokens kunnen gebruikt worden om toegang tot de mining cloud te kopen. De BTC die gemined wordt, komt terecht in de wallets van de stakers.

Zo worden de kosten en de uitstoot beperkt, en profiteren kleine investeerders van Bitcoin mining.

Bovendien is het verleidelijk om de BTCMTX token te staken, omdat je hier net als bij andere stake-to-earn tokens een mooie APY over krijgt – momenteel zo’n 160%.

Investeerders die van alle ontwikkelingen op de hoogte willen blijven kunnen gebruikmaken van de Bitcoin Minetrix App, die momenteel nog in ontwikkeling is.

Begin presale 26 september 2023
Betaalmethoden ETH, USDT en Creditcard
Chain Ethereum
Totaal aantal 4 miljard tokens
Minimale investering $10
Beschikbaarheid in presale 70% van het totaal

Scammers in de mining cloud

VIDEO: Wat zien we nu op de grafieken? | Altcoins meer ruimte? | Koersanalyse BTC, ETH & ADA
Bitcoin Magazine NL

Cloud mining is geen nieuw fenomeen: het bestaat eigenlijk al sinds het traditionele minen werd overgenomen door miljoenenondernemingen.

Bij cloud mining komen verschillende gebruikers digitaal samen om de rekenkracht van verschillende computers samen te smelten en hiermee de enorme energiekosten omlaag te brengen.

bitcoin minetrix kopen bitcoin mining

Cloud mining kan investeerders mooie winsten opleveren, alhoewel ook de nodige scams rondgaan in de wereld van cloud mining.

Zo vragen veel Bitcoin mines grote sommen geld om mee te mogen doen, of komen zij met ingewikkelde contracten waarin bewust vaag wordt gedaan over hoeveel opbrengst er verwacht kan worden.

Ook zijn er de nodige verhalen bekend over extra kosten die aan het eind van een contract worden toegevoegd, zoals extra energiekosten en hardware-onderhoud. Deze vreten een groot deel van de winst op.

Bitcoin Minetrix is van plan cloud mining veiliger en transparanter te maken door gebruikers de mogelijkheid te geven tokens te staken en te minen zonder extra betalingen te hoeven doen. Tokens kunnen op elk gewenst moment teruggetrokken en verkocht worden.

Goed om te weten is dat Coinsult een volledige audit van het BTCMTX smart contract heeft gedaan, zodat investeerders zeker weten dat zij bij Bitcoin Minetrix geen slachtoffer kunnen worden van een crypto scam.

Bitcoin Minetrix kopen – tokenomics en presale

VIDEO: 💥💥 EINDEJAARSVERRASSING SHIBA INU | SHIBARIUM MIJLPAAL | SHIB CRYPTO
Gewoon Crypto

De presale van Bitcoin Minetrix kent tien verschillende fases, waarin de prijs in totaal met 8% zal stijgen. De vroegste investeerders hadden de mogelijkheid om de token voor $0,011 te kopen, in de laatste fase zal de prijs $0,0119 bedragen.

Het maximale aantal tokens is vastgesteld op 4 miljard, waarvan er in de presale 2,4 miljard (70%) beschikbaar komt.

bitcoin minetrix kopen tokenomics

De soft cap staat op $15,6 miljoen, voor 1,4 miljard tokens. De hard cap is vastgesteld op $32 miljoen, mocht de presale uitverkopen.

Fase Prijs per token Percentage van het totaal Aantal tokens USD
1 $0,011 10% 280 miljoen $3.080.000
2 $0,0111 10% 280 miljoen $3.108.000
3 $0,0112 10% 280 miljoen $3.136.000
4 $0,0113 10% 280 miljoen $3.164.000
5 $0,0114 10% 280 miljoen $3.192.000
6 $0,0115 10% 280 miljoen $3.220.000
7 $0,0116 10% 280 miljoen $3.248.000
8 $0,0117 10% 280 miljoen $3.276.000
9 $0,0118 10% 280 miljoen $3.304.000
10 $0,0119 10% 280 miljoen $3.332.000

Waarom wil je Bitcoin Minetrix Kopen tijdens de presale?

VIDEO: Bitcoin Minetrix im Presale - Das musst du wissen!
CRYPTO GAINER

Bitcoin Minetrix kent een zeer succesvolle presale. Analisten en investeerders vermoeden dat de token een zeer grote potentie heeft. Wat zijn de belangrijkste redenen om nu in te stappen bij deze token?

  • Unieke mogelijkheden: Bitcoin Minetrix is de eerste stake-to-mine token, waardoor investeerders zowel staking- als mining-inkomsten krijgen.
  • Lage instap: Bitcoin mining komt doorgaans met hoge kosten. Minetrix maakt het mogelijk om voor een laag bedrag (vanaf $10) een Bitcoin miner te worden.
  • Meer veiligheid: In de wereld van Bitcoin mining zijn de nodige scammers actief. BTCMTX biedt een gedecentraliseerd platform waar alle informatie openbaar en controleerbaar is. Bovendien kunnen miners zich terugtrekken wanneer ze willen en zijn er geen extra kosten.
  • Staking rewards: staking is al tijdens de presale mogelijk en kan zeker in deze vroege fase mooie inkomsten opleveren.

Bitcoin Minetrix koersvoorspelling – wat is de potentie van BTCMTX?

VIDEO: Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN
DoopieCash - Traden & Investeren

Het is uiteraard lastig om een koersvoorspelling te doen voor een token die nog in de presale fase zit, helemaal wanneer het om een investering gaat die een geheel nieuw concept met zich meebrengt.

Het stake-to-Mine mechanisme zorgt ervoor dat veel investeerders geïnteresseerd zijn in de token, en het valt inderdaad te voorzien dat dit concept voor de nodige waardevermeerdering zal zorgen.

Bitcoin mining is momenteel al een business waarin miljarden rondgaan. Door het ook voor kleine investeerders mogelijk maken hieraan mee te doen zou weleens een meesterzet kunnen blijken.

In de presale doet de token het tot nog toe zeer goed, waardoor het verleidelijk is om te veronderstellen dat BTCMTX een mooie toekomst tegemoet gaat.

Met een presale prijs die geleidelijk stijgt, is het aan te raden zo snel mogelijk in te stappen, en niet te wachten op een exchange listing.

Disclaimer: cryptocurrency’s zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Conclusie – Bitcoin Minetrix Kopen

VIDEO: This can happen in Thailand
The Big Picture - El Panorama

BTCMTX kopen kan eenvoudig en gemakkelijk via de verschillende stappen die we in dit artikel hebben beschreven. Betalen is mogelijk met je credit card, maar ook via je cryptowallet.

Dit veelbelovende nieuwe crypto project is met name bijzonder vanwege het revolutionaire Stake-to-Mine mechanisme, waarmee kleine investeerders de kans krijgen om op een veilige en betrouwbare manier crypto miner te worden.

De presale van BTCMTX kent een oplopende prijs, dus wie in wil stappen en overgaat tot Bitcoin Minetrix kopen, kan zich het beste snel melden op de website van de token. Bovendien krijg je daar nu al de mogelijkheid jouw gekochte tokens te staken.

Disclaimer: cryptocurrency’s zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.

Veelgestelde vragen – Bitcoin Minetrix Kopen

VIDEO: BITCOIN MINETRIX BTCMTX COIN CRYPTO SCAM UPDATE BTC20 BTCBSC
NET CRYPTO

Wat is Bitcoin Minetrix?

VIDEO: Bitcoin Minetrix: Why I Am BULLISH on BTCMTX
Michael Wrubel

Hoe investeer ik in $BTCMTX?

VIDEO: TOP 5 BESTE AI CRYPTO COINS OM TE KOPEN VOOR 2024! (MET PENSIOEN IN 2025)
Corné Marchand

Wat is de market cap van Bitcoin Minetrix?

VIDEO: WILL BTCMTX RALLY AFTER LAUNCH?🔥 (Bitcoin Minetrix Presale Review)
Cilinix Crypto

Sources


Article information

Author: Megan King

Last Updated: 1702631641

Views: 1041

Rating: 4.1 / 5 (61 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Megan King

Birthday: 1944-06-08

Address: 0158 Manning Harbors, Chanburgh, MN 56246

Phone: +4601003250741735

Job: Biomedical Engineer

Hobby: Cooking, Backpacking, Sewing, Graphic Design, Swimming, Lock Picking, Sailing

Introduction: My name is Megan King, I am a apt, ingenious, Determined, radiant, intrepid, tenacious, unreserved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.