header banner
Default

Hoe maak je nu zelf een memecoin in 30 seconden!


Hoe je een memecoin nu binnen 30 seconden zelf kunt creëren

Foto: Elpisterra/Shutterstock

Crypto land is voor de zoveelste keer in de ban van “nutteloze” memecoins, vooral Pepe (PEPE) trekt de laatste tijd veel aandacht. In korte tijd steeg PEPE zeer hard en is al meerdere weken het gesprek van de dag in de crypto wandelgangen. Een van de redenen waarom memecoins weer even populair zijn, is omdat ze gemakkelijker dan ooit zijn om te maken. In een video op Twitter toont iemand hoe het slechts 27 seconden duurt om een eigen memecoin te maken:

memecoin deploy% speedrun 27s ⏱️ pic.twitter.com/OYaXGb5ITR

— whitelights.eth ⌖ (🦇🔊) (@iamwhitelights) May 5, 2023

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Verschrikkelijk makkelijk te maken

VIDEO: Dit Is Hoe je Begint Met Daytraden In 2023!
Trade Academy

De twitteraar, een digitale artiest genaamd Johnny Shankman, deed een zogenaamde speedrun. Dit is een term die vaker wordt gebruikt in de gaming wereld waarbij iemand zo snel mogelijk iets probeert te voltooien. In dit geval dus het maken van een gloednieuwe cryptomunt. 

Shankman creëert in de video de token ‘EASY_MONEY’. Hij lanceert hem op het testnet van Ethereum (ETH). De video is volgens hem enkel voor educatie bedoeld en de token is dus ook niet te koop. Een dag nadat de video op Twitter verscheen, creëerde iemand anders de token EZ op het mainnet van Ethereum. Shankman geeft echter aan dat hij dit zelf niet heeft gedaan. Hij had daarnaast nooit verwacht dat zijn video zo populair zou zijn.

Zoals gezegd lanceerde Shankman binnen 27 seconden zijn EASY_MONEY token. Een dag later verpletterde iemand dit record door op dezelfde wijze binnen 22 seconden een token te creëren.

Memecoins

VIDEO: CRYPTO MINING, WAT is het en HOE begin je zelf? | TechTime
TechTime

De video komt niet op een verrassend moment. Memecoins, ook wel shitcoins genoemd, spelen een grote rol in de hedendaagse crypto wereld. Beleggers hopen door het kopen van deze onnozele, soms grappige tokens, snel geld te kunnen verdienen. De tokens voegen echter vrij weinig toe aan de crypto sector en vaak verliezen mensen er enkel geld op.

Een goed voorbeeld hiervan is de op het moment populaire Pepe coin. Binnen enkele weken steeg PEPE al met vijf miljoen procent. Inmiddels is de waarde van PEPE alweer gehalveerd na de recente piek. Investeerders pakken blijkbaar agressief hun winst na de absurde prijsstijging van de afgelopen tijd.

Post Views: 125

Sources


Article information

Author: Scott King

Last Updated: 1703137922

Views: 965

Rating: 4.4 / 5 (77 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Scott King

Birthday: 1935-08-09

Address: 979 Michael Plaza Suite 882, North Tammy, NH 39814

Phone: +4774112373700991

Job: Plumber

Hobby: Cooking, Calligraphy, Cross-Stitching, Swimming, Golf, Rowing, Playing Chess

Introduction: My name is Scott King, I am a rare, receptive, rich, priceless, striking, artistic, multicolored person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.